Lagade detta i fredags, hela familjen älskade det (och det är ett otroligt bra tecken med tanke på att vi har fyra barn och alla har helt skilda smaker på vad som är gott eller ej)...
Arlas apelsinfisk, 4 portioner (recept från arla.se)
600 g fiskfilé, gärna färsk
1/2 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 msk vetemjöl
1 1/2 msk konc hummerfondrivet
skal av 1/2 apelsin
1/2 tsk timjan (hoppade detta)
1/2 dl hackad gräslök (hoppade detta)
Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem.
Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta (tog stekpannan).
Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock.
Servera med kokt ris.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
gud så gott!
SvaraRadera