Detta hittade jag på nätet, tror jag det var, för en tid sedan. Blev en favorit direkt hos kesoälskande sjuåringen. Går snabbt att laga och är väldigt enkelt.
Ugnsgratinerade spenat och kesowraps, 4 portioner
Ett paket tortillabröd, medium storlek (alla går kanske inte åt)
500 gram (tror påsen innehåller det) fryst bladspenat
2 burkar Keso feta-oliv
Riven ost
Ett paket tortillabröd, medium storlek (alla går kanske inte åt)
500 gram (tror påsen innehåller det) fryst bladspenat
2 burkar Keso feta-oliv
Riven ost
Sätt ugnen på 225 grader.
Häll den frysta spenaten i en kastrull. Tina och koka tills det mesta av vätskan är borta. Häll i keson. Värm på tills det börjar puttra.
Lägg en slev spenat och keso-röra som en sträng på mitten av ett tortillabröd. Vik ihop till en rulle. Lägg i en ugnsform.
Strö över osten och gratinera i ca 10 minuter tills osten har smält.
Servera med en sallad.
Häll den frysta spenaten i en kastrull. Tina och koka tills det mesta av vätskan är borta. Häll i keson. Värm på tills det börjar puttra.
Lägg en slev spenat och keso-röra som en sträng på mitten av ett tortillabröd. Vik ihop till en rulle. Lägg i en ugnsform.
Strö över osten och gratinera i ca 10 minuter tills osten har smält.
Servera med en sallad.
MMMMums! Jag har också blivit mer intresserad nu när det pulvras för fulla muggar. Jag skall med glädje följa din matblogg.....längtar tills om 6 veckor, guuuud vad jag skall njuta då!! Kram
SvaraRadera